Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
1

Το γραφείο με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ιδρύθηκε το 2015 από τον Διευθύνων Σύμβουλο & Τεχνικό Ασφαλείας της επιχείρησης, κύριο Αικατερίνη Γρηγόριο. Η δημιουργία πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα τη πρόσφορα ενός εξελιγμένου και νέου τρόπου Διαχείρισης Κτιρίων λαμβάνοντας ως βασική αρχή την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση για τη σωστή λειτουργιά της πολυκατοικίας. Οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και πρακτικές εντάσσονται δυναμικά στην αγορά ως παρονομαστής επιτυχίας.

Παρουσιάζοντας σας ένα όμορφο περιβάλλον εξυπηρέτησης πελατών, το γραφείο Γενική Διαχειριστική Ακινήτων που εδρεύει στο κέντρο του Λουτράκιου, σας υποδέχεται με χαρά ώστε να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το ακίνητό σας ή με την πολυκατοικία στην οποία διαμένετε και θέλετε πληροφορίες.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά σας.

Το γραφείο με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ που εδρεύει στο Λουτράκι επί της οδού Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ 5, ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον Διευθύνων Σύμβουλο & Τεχνικό Ασφαλείας της επιχείρισης, κο. Γρηγόριο Αικατερίνη.

  • Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας
  • Καλλικρατικός Δήμος Λουτρακίου.

Η επιχείριση ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει έναν νέο τρόπο Διαχείρισης Κτιρίων με βασική αρχή την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση για την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας.
Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο της Διαχείρισης Κτιρίων-Πολυκατοικίων, σκοπός μας είναι να διεκπεραιώνουμε τα θέματα με οδηγό την εχεμύθεια, την ειλικρίνεια, την τιμιότητα και τον επαγγελματισμό.

Σκοπός μας:
Να δημιουργήσουμε μια συνεχή αναπτυσσόμενη επιχείριση βασισμένη σε νέες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες Παροχής Υπηρεσιών στα Ακίνητα.

Η κύρια Απασχόληση μας είναι:

…Γιατί η Γενική Διαχειριστική έχει τη λύση για τη διαχείριση κάθε πολυκατοικίας:
οικονομικά, αξιόπιστα και έξυπνα!

Γρηγορης Αικατερινης

Διευθύνων
Σύμβουλος

δημητρησ Αικατερινης

Υπεύθυνος Σύμβουλος / Συντονιστής

μαριανθη τσετσου

Γραμματειακή
Υποστήριξη

Μεξια
μαρια

Υπεύθυνη
Καθαριότητας

error: Content is protected !!